Szereplők

Üdv nektek!

Gondoltam írok egy pár szót ide a szereplőkről (karakterekről, kinek hogy tetszik). Mivel a szereplőknek az arcukat sztárok "adták kölcsön" ezért az ő eredeti nevüket is oda fogom írni a képek alá. A főszereplők "háttéréletét" pedig bővebben kifejtem számotokra! :)

Zoella, mint Shelly Crusader
A legtöbben talán a YouTube csillagaként ismerik, ezt a tündéri lányt eredeti nevén Zoellát. Zoe angliában él és évek óta YouTube videókat készít, amiknek én is nagy követője vagyok. Gyönyörű lány, tehetséges, vicces és remek ruhái és tanácsai vannak. Nagyon szeretem őt. Talán ennek következtében is képzeltem el külsőleg így Shelly-t.

Elyar Fox, mint Kerecsen Ádám
Hogy ki is Elyar Fox? Őszinte leszek teljesen véletlenül botlottam bele ebbe az iszonyat cuki és vicces (szintén brit) srácba. Elyarnek talán a Do It All Over Again című száma lehet ismerős sokak számára, ha meg még így sem tudjátok ki ő, akkor mindenképpen keressetek rá. :)

Eugene Simon, mint Josh Black
Shelly londoni szerelmének, Joshnak az arcát Eugene Simon személyében találtam meg. Őt a Nickelodeon sikeres misztiksorozatából az Anubisz házának rejtélyeiből ismerhetitek, ahol Jerome szerepét alakította.

További szereplők:
Leon Thomas III., mint Rico Lopez

Ellie Goulding, mint Pamela Manson
Lily Collins, mint Babby Clark

Kaya Scodelario, mint Szegedi Anna

Luke Pasqualino, mint Lázár Domonkos
Martin Garrix, mint Palásti Csanád
Ennyien lennének, akiket úgy gondoltam fontos megemlítenem a történet szempontjából. A többieket időközben fogom hozzáadni a történetben és, akkor fogok róluk (talán) képet betenni.

xxx Shelly

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése